Informatie voor bakkers


Dť digitale taartbestelapplicatie voor op uw site


Van 10 minuten zelf prutsen naar 10 seconden printen!


De markt voor taarten met een eetbaar logo, afbeelding en/of tekst groeit gigantisch. Ook ķ kunt hier als bakker, banketbakker of patisserie uw (financiŽle) voordeel mee doen. Hoe? Door uw klanten het digitale bestelgemak te bieden via uw site met de applicatie FotoLogoTaart. Uw bestellingen komen via uw site per e-mail binnen, de consument neemt het ontwerpen van de taart van u over en u kunt direct printen en uitleveren!

Vijf grootste voordelen van de digitale bestelapplicatie FotoLogoTaart:
 1. Uw klanten kunnen zelf online, in 4 eenvoudige stappen, met de FotoLogoTaart applicatie hun tekst- en beeldontwerp voor op de taart maken.
 2. Na het ontwerpen en bestellen via de applicatie komt het kant-en-klare ontwerp van de klant per e-mail bij u binnen. U print het binnen 10 seconden via uw speciale printer met eetbare inkt.
 3. U hoeft nooit meer achter de pc zelf te prutsen met ontwerpen, met alle tijdverlies en kans op fouten van dien.
 4. Uw klanten krijgen alle kans hun creativiteit te gebruiken en ķ maakt de taart.
 5. U vergroot in ťťn klap uw taartenomzet.

Wat kost het?

Wij zorgen dat de bestelapplicatie FotoLogoTaart gekoppeld wordt aan uw website. Dit kan al binnen enkele dagen gereed zijn. U of uw websitebouwer linkt simpelweg via uw website naar de FotoLogoTaart applicatie, zonder deze te hoeven toevoegen via een ingewikkelde code. Wij zorgen er daarnaast voor dat de bestelapplicatie voorzien is van uw eigen logo en houden rekening met de kleur van uw website.

U betaalt voor de bestelapplicatie Ä 10,- per maand* excl. BTW, maar incl. 10 bestellingen per maand! Na deze 10 bestellingen rekent u alleen een bescheiden bedrag van Ä 1,50 excl. BTW met ons af per daadwerkelijke gerealiseerde bestelling.

*Niet tevreden? Direct opzegbaar!

Meer informatie of een demo?

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn naar aanleiding van deze folder neem dan gerust contact met ons op: 055-3602733. U kunt een volledig werkende demo van de bestelapplicatie bekijken op www.fotologotaart.nl/demo.

Kunt u niet wachten?

Meld u dan aan op www.fotologotaart.nl/aanmelden en binnen enkele dagen staat uw eigen FotoLogoTaart-tool online!
De stappen:
 1. Kies uw kwaliteitsbakker
 2. Upload en bewerk uw foto
 3. Bestel uw taart
 4. Haal uw taart af (of laat deze bezorgen)
  Eet smakelijk!
Kies uw kwaliteitsbakker
Upload en bewerk uw foto
Bestel uw taart
Haal uw taart af, eet smakelijk!
(c) 2024 Catch-IT | Internet Diensten | ICT Trainingen  |  Cookies  |  Privacy statement  |  Copyright